Erfarna plåtslagare i Skåne

Leibst är ett plåtslageri i Skåne som i 3 generationer har utvecklat och skapat en spetskompetens inom just byggnadsplåtslageri. Vi arbetar kontinuerligt för ha en uppdaterad maskinpark i vår verkstad i Eslöv, vilket gör att vi kan hålla en hög standard och kvalité på våra maskiner. Vår maskinpark består av Adira Gradsax, Forstner Klippsträcka, Boschert Stansmaskin, Jorns Kantmaskin, Bystronic Kantpress, RAS Gradsax, RAS kantmaskin och Bomar Kallbandsåg.

Med vår kunskap och långa erfarenhet kan vi möta dagens och framtidens krav samt förväntningar inom branschen. Detta möjliggör även vår chans att kunna ta oss an stora såväl som små projekt. Vår ambition är att alltid leverera kvalitet och se till att våra arbeten är väl utförda. Allt detta för att uppnå så hög kundnöjdhet som möjligt.

Vill du veta mer om vilka maskiner vi använder? Läs mer här

Vad vi kan hjälpa dig med som plåtslagare

Som plåtslagare inom byggnadsplåtslageri arbetar vi med alla senaste och traditionella plåtslagerier. Vi utför många olika former av bandtäckningar, skivtäckningar, fasadarbeten, montering av hängrännor och stuprör. Tillverkning samt montering av plåtbeslag. Detta gör att vi kan hjälpa dig med alla arbeten inom plåtslageri.

Vi har även ett stort sortiment av produkter som vattenavrinning, balk, stål och profiljärn. Därtill sköter vi även leveransen av alla våra produkter i hela landet och Skandinavien. Om du är intresserad av att hyra lift hos oss, erbjuder vi saxlift och skylift för uthyrning.

Plåtslagare Skåne
Vattenavrinning-detaljer

Kontakta oss för plåtslagare

Letar du efter att anlita erfarna plåtslagare för plåtarbete? Kontakta oss via vårt formulär eller per telefon på vår kontaktsida om du söker en plåtslagare i Skåne. Vi säkerställer ett väl utfört och hållbart arbete samt leverans av högkvalitativa produkter.

Om du har frågor eller funderingar om ett kommande projekt eller om du vill veta mer vad vi kan göra för just dig och ditt företag.