Leibst Plåtslageri i Skåne

Leibst Plåtslageri hjälper och guida dig till den bästa lösningen inom plåtslageri. Vi är ett familjeföretag i 3:e generationen som har varit verksamma inom branschen sedan 1966. Idag består företaget av 7 plåtslagare och drivs av kusinerna Robin och Eric Nilsson. Vår verksamhet finns i Eslöv och verkar i södra Sverige, Skåne. Vi utför arbeten i olika områden, till exempel plåtslageri, brandövning, smide och tillverkning av beslag till privatpersoner såväl som företag. Dessutom levererar vi färdiga produkter till hela Sverige och Skandinavien. Självklart är vi anslutna till Plåt & Ventföretagen.

Ditt plåtslageri i Skåne med hög kvalitet och bred kompetens

Som plåtslageri värdesätter vi relationerna till våra kunder väldigt högt och ligger därför alltid i fokus hos oss. Vi ser till att allt genomförande samt leveranser av produkter sker med hög kvalitet. Vårt mål är att skapa hållbara lösningar.

Som ett resultat av vår långa erfarenhet och breda kompetens kan vi ta oss an projekt oavsett hur litet eller stort det är. Vi siktar alltid på att du som kund ska bli nöjd. Vi är alltså väl förberedda på att möta branschens behov. Därtill ser vi alltid till att utgå från kundens önskemål och krav, där endast fantasin sätter gränser.

Plåtslageri skåne
Screenshot_20200129-170038_Instagram

Våra leverantörer

Vi på Leibst Plåtslageri i Skåne vill att du som kund ska känna dig trygg och säker. Därför arbetar vi endast med seriösa leverantörer. På så sätt säkerställer vi alltid en hög kvalitet på slutprodukten.

Kontakta oss

Söker du ett tryggt plåtslageri i Skåne? Se då till att kontakta oss på Leibst Plåtslageri via vårt formulär nedanför eller ring oss på 0413-149 43 om du söker ett plåtslageri i Skåne.

Vi genomför ett väl utfört och gediget arbete eller leverans av produkter med hög kvalitet. Vi hjälper er gärna vidare om du har några funderingar eller frågor.