Järn, balk och stål i Skåne

Leibst Plåtslageri säljer alla typer av järn, balk och stål i Skåne. Vi tillhandahåller ett brett lager av balkar, stänger, konstruktionsrör, stålrör, varmvalsad plåt, kallvalsad plåt, tunnplåt, armering, sträckmetall med mera. Som ett resultat av att ha ett omfattande lager och nära samarbete med våra leverantörer kan vi hjälpa dig att finna rätt material utefter dina förutsättningar. Vi är noga med att våra material håller hög kvalité och att du som kund är nöjd!

Järn

Förekommande med järn är att legera. Genom att legera järn som oftast görs med kol får järnet en hårdare struktur. Exempel på sådana legeringar är stål och smidesjärn och används till flera olika områden till byggnader.

Stål

Stål är ett material som har en förmåga att naturligt inte skadas av mögel och fukt. Andra fördelar är att de även klarar extrema miljöer, till exempel frätande vätskor, hög värme eller högt tryck. Detta i sin tur gör att materialet alltid håller sin funktionalitet och form. Hos oss på Leibst plåtslageri finner du en mängd olika varianter av stål som bland annat kan användas till byggnader, maskiner, industrier samt verktyg med mera.

Balk

Balkar används främst som stöd av ett tak. Leibst Plåtslageri har lager för olika typer av stålbalkar så som H-balk, I-balk och U-balk. Dessa består av olika egenskaper beroende på vad du är utefter. En H-balk används både som stående och liggande, I-balk används i lättare konstruktioner och U-balk förekommer som ett komplement till H-balk och I-balk där områden kräver en lägre belastning.

järn skåne
Allmänbild Profiljärn

Kontakta oss för järn, balk och stål

Tveka inte att kontakta oss via kontaktformuläret, på mejl eller telefon om du söker en plåtslagare i Skåne. Vi säkerställer ett väl utfört samt hållbart arbete inom järn, balk och stål.

Dessutom ser vi till att fixa leveransen för dessa högkvalitativa produkter. Om du har frågor eller funderingar vad vi kan göra för just dig, kontakta oss redan idag!