Plåtbeslag och dess funktioner

Plåtbeslagens funktioner är att bland annat skydda utsatta ställen mot väder, vind och vatten. Den ser till att bakomliggande byggnadsdelar samt stomme och andra konstruktioner håller sig skyddade. Plåtbeslag hjälper dig att hålla fasaden och putsen vacker. Det är även viktigt med underhållning av dess plåt så funktionerna säkerställs korrekt. Genom att använda sig av plåtbeslag säkerställer du att byggnaden får en längre hållbarhet från skador. Hos oss på Leibst Plåtslageri i Skåne finner du en mängd olika kulörer för att skapa en vacker tak- och väggbeklädnad som passar din byggnad.

Plåtbeslag som skyddar mot korrosion

De plåtbeslag vi tillhandahåller skyddar inte bara mot olika väderförhållanden utan också mot korrosion, vilket är en kemisk reaktion mellan ett material och dess omgivande miljön. Många av våra plåtbeslag skyddar samt består av färgbeläggning som ger ytterligare ett ökad skydd. På så sätt får våra plåtbeslag en säkrare och längre hållbarhet.

Vårt sortiment

Vi på Leibst plåtslageri gillar material som håller länge. Idag finns det mängder med material och kulörer. Det kan kännas svårt att välja rätt för just ditt projekt. Därför finns vi här för dig för att guida dig vid val av material, så din byggnadsfasad får inte bara en lång hållbarhet utan även ett snyggt yttre.

Vi tillverkar alla former av plåtbeslag för att passa dina förutsättningar och behov. Vår maskinpark är belägen i Eslöv, Skåne. Dess breda utbud gör det möjligt för oss att tillverka styckvis samt större och mindre serier av plåtbeslag med hög precision. Våra korta beslutsvägar och god lagerhållning på olika material och kulörer gör att vi kan leverera en färdig produkt snabbt och av hög kvalité. Vi tillverkar framför allt fönsterbleck, krönbeslag, fotplåt, dekorplåt, skorstensbeslag, plåtlister men erbjuder även specialanpassade plåtbeslag i Skåne.

Plåtbeslag
plåtbeslag

Material för plåtbeklädnad av tak och fasader

  • Stålplåt med en beläggning av zink och aluminium-zink
  • Aluminiumplåt
  • Kopparplåt
  • Rostfri plåt
  • Profilerad plåt
  • Kassetter/paneler

Vill du komma i kontakt med oss angående plåtbeslag i Skåne? Du är varmt välkommen att kontakta oss via vårt kontaktformulär nedanför redan idag eller ring oss på 0413-149 43, så hör vi av oss så fort som möjligt. Vi ser fram emot ditt samtal!