Smide i Skåne – vi hjälper dig

Letar du efter ett plåtslageri som kan utföra smide i Skåne? Hos oss på Leibst Plåtslageri AB hjälper vi dig med alla sorts smiden. Våra tjänster finns tillgängliga för privatpersoner, bostadsrättsföreningar, kommuner och företag. Vi kan enkelt forma materialet efter dina önskemål och konsulterar med vår erfarenhet för att få fram en slutprodukt med hög kvalité.

Med en expertis på över 50 år inom industriplåtslageri besitter vi den kunskap och erfarenhet som krävs för att leverera ett väl utfört arbete. Dessutom ser vi till att alltid utgå från dina förutsättningar och behov. Det gäller även när det kommer till konstruktion och design. Med vår hjälp kan du känna dig trygg och säker då vi ser till att du investerar rätt. Kontakta oss, så kan vi berätta mer om vårt smide och vad vi kan göra för just dig!

Vad tillverkar vi?

I vår verkstad i Skåne bearbetar all sorters metall och formar den efter önskvärd struktur. Exempel på sådana smiden är räcken, grindar, trappor och diverse specialkonstruktioner. Vi lägger stor vikt på att allt arbete genomförs med yttersta noggrannhet och att slutprodukten levereras ned högsta kvalité.  

Vårt mål kort sagt är att se till så att våra kunder blir nöjda! Vi tar oss an alla utmaningar som kommer vår väg oavsett om projektet är stort eller litet. Endast fantasin sätter gränser.

Vill du se mer vad vi har tillverkat och kan erbjuda dig? Se här

Smide Skåne
smide

Kontakta oss för smide

Vill du komma i kontakt med oss angående smide? Du är varmt välkommen att kontakta oss via vårt kontaktformulär nedanför redan idag eller ring oss på 0413-149 43. Vi har många års erfarenhet inom området och kan på så sätt rekommendera dig passande åtgärder samt förse dig med rätt produkter. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig!