Smide i Skåne – vi hjälper dig

Hos oss på Leibst Plåtslageri AB i Skåne hjälper vi privatpersoner bostadsrättsföreningar, kommuner och företag med smarta lösningar när det kommer till smide. Vi kan enkelt forma materialet utefter dina önskemål och konsulterar med vår erfarenhet för att få en slutprodukt med hög kvalité.

Som experter inom industriplåtslageri med över 50 års erfarenhet utgår vi alltid efter dina förutsättningar och behov. Detta gäller även när det kommer till konstruktion och design. Med vår hjälp kan du känna dig trygg då vi ser till att du investerar rätt. Kontakta oss, så kan vi berätta mer om smide och vad vi kan göra för just dig!

Vad tillverkar vi?

I vår verkstad i Skåne tillverkar vi smide i alla former av räcken, grindar, trappor och diverse specialkonstruktioner. Dessutom svetsar vi stål, rostfritt och aluminium. Vårt fokus ligger på att allt arbete utförs med yttersta noggrannhet och att slutprodukten levereras med högsta kvalité.

Vårt mål är att se till så att våra kunder är nöjda! Oavsett små eller stora projekt tar vi oss an alla utmaningar som ges. Endast fantasin sätter gränser.

Vill du se mer vad vi har tillverkat? Se här

Smide Skåne

Kontakta oss för smide

Vill du komma i kontakt med oss angående smide? Du är varmt välkommen att kontakta oss via vårt kontaktformulär nedanför redan idag eller ring oss på 0413-149 43. Vi har många års erfarenhet inom området och kan på så sätt rekommendera dig passande åtgärder samt förse dig med rätt produkter. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig!