Maskiner för tillverkning av beslag och profiler

Leibst Plåtslageri tillverkar beslag och profiler för alla situationer. Vi utför beslag till både hem, butik, kontor, hotell och lokaler med mera. Det breda utbudet i vår maskinpark gör det möjligt för oss att tillverka beslag styckvis samt större och mindre serier med hög precision. Som ett resultat av detta kan du hitta ett brett utbud hos oss av material i olika kulörer. Detta så du kan finna det som passar just dig och ditt företag.

När det kommer till leverans av våra beslag besitter vi med korta beslutsvägar samt god lagerhållning, vilket gör att vi snabbt kan leverera slutprodukten och med en hög kvalitet. På Leibst plåtslageri anpassar vi oss efter dina önskemål och krav.

Vi vill att det ska vara personligt men även praktiskt och funktionellt för dig som kund, vilket vi kommer överens om tillsammans för få den bästa slutprodukten. Kontakta oss redan idag, så berättar vi mer om vad vi kan göra för just dig!

Vad vi erbjuder för beslag

I sortimentet hittar ni fönsterbleck, krönbeslag, fotplåt, dekorplåt, skorstensbeslag, plåtlister. Vi arbetar för att ha uppdaterade maskiner i vår maskinpark i Eslöv, Skåne. Att hålla hög kvalité på våra maskiner är något vi eftersträvar för att kunna möta eventuella behov.

Beslag
Ras kantvikmaskin
Vårt mål är att se till så att våra kunder är nöjda! Inga projekt är för små eller för stora och vi tar oss an alla utmaningar som ges. Genom vår lösningsförmåga och breda kunskap kan vi utföra all sorts arbete.

Kontakta oss

Om du har några funderingar angående våra beslag eller tjänster ser vi gärna att du kontaktar oss så fort du får chansen. Detta så vi kan hjälpa dig på direkten. Du kan kontakta oss via vårt formulär nedanför eller ring oss på
0413-149 43. Vi ser fram emot att höra från dig!

Bild Adira Gradsax

Adira Gradsax

Adira Gradsax klipper upp till 6,0 mm tjockt och 3,2 m brett.

  Bild Forstner Klippsträcka

  Forstner Klippsträcka

  Vår Forstner klippsräcka klipper effektivt upp plåten från rullen. Här kan vi även foliera med skyddsfolie och slitsa i obegränsade längder.

   Boschert Multipunch, stansmaskin

   Boschert Stansmaskin

   Vår CAD-styrda Boschert stansmaskin stansar obegränsat i plåt upp till 6 mm tjocklek. CAD styrningen gör att vi kan skapa alla former hål och hålbilder i svartplåt, rostfritt samt aluminium.

    Jorns Kantmaskin

    Jorns Kantmaskin

    I våra 2 Jorns kantmaskiner bearbetar vi plåt upp till 6,4 meter långt och 1,5 mm tjockt. Vi tillverkar profiler och beslag i både stora och små serier.

    Bild Bystronic Kantpress

    Bystronic Kantpress

    I vår Bystronic kantpress arbetar vi i upp till 6 mm tjockt och 3 m långt. Här producerar vi specialprofiler, endast fantasin sätter gränser.

    RAS Gradsax

    RAS Gradsax

    I våran moderna RAS Gradsax klipper vi snabbt och effektivt upp till 6,0 mm tjockt och 3,2 m brett.

    Ras kantvikmaskin

    RAS kantmaskin

    Vår RAS kantmaskin är en snabb och effektiv maskin där vi kantar plåt upp till 2,0 mm. Vi tillverkar beslag och profiler i både stora och små serier, maskinen klarar upp till 3,2m långa beslag.

    Bild Bomar Kallbandsåg

    Bomar Kallbandsåg

    I vår Bomar kallbandsåg kapar och girar vi profiler och stål upp tom 270mm.