Uthyrning av skylift eller saxlift i Skåne

Behöver ditt företag hyra en skylift eller saxlift i Skåne? Vi på Leibst Plåtslageri Vi på Leibst plåtslageri hyr ut olika slagas liftar till företag samt privatpersoner i södra Sverige. Genom att hyra liftar hos oss säkerställer vi att du får en bekväm, trygg och flexibel service. Vi utgår alltid efter dina behov och krav för att det ska passa dina förutsättningar. Detta gäller oavsett om du vill hyra under en kortare eller längre period. Möjligheten finns för utleverans och upphämtning av våra liftar. Om du är intresserad utav detta, rapportera gärna det vid bokningen.

Fördelar med att hyra en skylift eller saxlift

Fördelarna med att hyra lift hos oss är många. Genom att hyra skylift och saxlift av oss slipper du belastning av förvaring, underhållning och kostnader. När du hyr en lift hos oss kan du vara säker på att maskinerna är ny servade. Vi har nämligen en regelbunden underhållning samt genomgång av en säkerhetskontroll. Vi gör allt detta på Leibst då vårt mål är att se till så att du som kund är nöjd!

Skylift

Skylift är en så kallad lättanvänd lift. Den ser till så att man smidigt och enkelt kommer åt överallt när man arbetar. Vår lift är motoriserad vilket underlättar ert arbete. Hos oss kan du hyra en:

  • Dino skylift 160XT, som är en bogserbar skylift med 10 meters arbetshöjd.
Bild Genie GS 19321
lift dino1

Saxlift

Hos Leibst hittar du saxliftar som är avsedda för inomhusbruk och utomhusbruk. Denna sorts lift är pålitlig och säker då den med hjälp av en saxformad lyftarm hissas rakt upp. Vi erbjuder uthyrning av förljande liftar:

  • Haulotte Saxlift – en fyrhjulsdriven Saxlift med 12m arbetshöjd med utfällbar arbetsplattform upp till 4m längd.
  • Genie Saxlift 1932-GS – en lätt lift att manövrera i trånga utrymmen och har en arbetshöjd på 8 m med utfällbar arbetsplattform upp till 2,5m.

Kontakta oss för skylift eller saxlift i Skåne

Du är varmt välkommen att kontakta oss via vårt kontakformulär eller ring oss på 0413-149 43 för hyrning av skylift eller saxlift. Vi ser fram emot att höra från dig!

skylift skåne

Haulotte Saxlift

Fyrhjulsdriven Saxlift med 12m arbetshöjd. Utfällbar arbetsplattform upp till 4m längd.

skylift skåne

Genie Saxlift 1932-GS

En saxlift som är lätt att manövrera i trånga utrymmen, har en arbetshöjd på 8 m. utfällbar arbetsplatform upp till 2,5m.

lift dino1

Dino skylift 160XT

Bogserbar skylift, 16m arbetshöjd