Lång erfarenhet och stor kompetens inom brandövning

Vi på Leibst Plåtslageri har i dag över 35 års erfarenhet av att arbeta och utveckla anläggningar för brandövning. Som ett resultat av detta har vi kunnat ta fram ett koncept som klarar av de tuffa kraven som ställs under olika sorters brandövningar.

fö för brUnder många år har man byggt i sjöcontainrar. Eftersom denna sorts modul ej möter framtidens miljökrav eller har någon avsevärd hållbarhet i längden har vi valt att utveckla ett eget koncept inom ämnet brandövning. Vi ser även till att våra arbeten utförs med hög precision och att vi ständigt håller oss uppdaterade inom brandövning samt dess utveckling. Vi gör detta för att kunna ge bästa möjliga service och trygghet till våra kunder samtidigt som vi möter de tuffa kraven som ställs under olika brandövningar.

Brandövnings konstruktion – 100% återvinningsbar

Vår brandövningsmodul är byggd i enbart cortenstål. Vi använder oss av corten då stålet kan expandera vid värme men därefter gå tillbaka till sin normala temperatur. Det kan också tilläggas att våra moduler 100% återvinningsbara och avger inga farliga ämnen vid kontakt med eld.

Brandmodulen är invalvad och samlar upp allt släckvatten. Tack vare konceptet med sektioner och bultförband så är det enbart fantasin som begränsar planlösningen. Vi på Leibst Plåtslageri tillverkar våra brandmoduler efter dina önskemål och krav på brandövning. Detta så du kan känna dig trygg med att vi levererar något som uppfyller just ditt behov. Vårt mål är att göra dig som kund nöjd!

Kontakta oss för brandmodul inom brandövning

Är du intresserad av att beställa en brandmodul för brandövning? Då kan du vända dig till oss på Leibst Plåtslageri. Med vår kompetens inom arbetsområdet kan vi garantera dig en brandmodul som både lever upp till kraven som ställs, men som också fyller dina behov och önskemål. Skulle du ha några frågor eller funderingar kring våra produkter för brandövning är du varmt välkommen att höra av dig till Eric Nilsson eller Martin Nilsson. Vi ser fram emot att höra från dig!

Brandövning
Förevisningsmodul
modulbyggd villa
Brandövning